Închide meniul

"Da, idiotule! Grasul va muri!" Fiica lui Maradona, în stare de şoc după ce a ascultat înregistrările cu medicul tatălui său: "Am vomitat. Luque, eşti un ticălos!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 15:06

"Da, idiotule! Grasul va muri!" Fiica lui Maradona, în stare de şoc după ce a ascultat înregistrările cu medicul tatălui său: "Am vomitat. Luque, eşti un ticălos!"

Profimedia

Dalma Maradona

Leopoldo Luque a fost auzit în mai multe înregistrări folosind un limbaj degradant la adresa lui Diego Maradona. Dalma, una dintre fiicele lui Maradona, a fost şocată după ce a ascultat înregistrarea cu cel care trebuia să aibă grijă de sănătatea tatălui său. Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tocmai am terminat de ascultat înregistrările dintre Luque și psihiatru. Și am vomitat. Singurul lucru pe care îl cer lui Dumnezeu este să se facă dreptate și să plătească toți cei care trebuie să plătească. Luque, ești un ticălos și sper că justiția va face dreptate", a scris Dalma Maradona pe reţele de socializare.

Înregistrările şocante cu Leopoldo Luque, medicul lui Diego Maradona

Leopoldo Luque a fost înregistrat în timp ce îi cerea detalii unui asociat despre starea de sănătate a lzui Diego Maradona. 

"La Bario San Andres. Trebuie să ajungi tot acolo unde mergem noi mereu, la Santa Maria de Tigre. Și ții drumul, mergi până când dai în strada Italia. La Italia stă. O să îți dau locația mai târziu. Da, idiotule, pare că a făcut stop cardio-respirator! Grasul va muri făcând pe el. Habar nu am ce a făcut", sunt fragmente din înregistrarea care a şocat-o pe fiica lui Diego Maradona. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și