Închide meniul

OFICIAL | Kevin Luckassen este noul jucător al lui Kayserispor! Dan Petrescu şi-a luat golgheter din Liga 1 după accidentarea lui Denis Alibec

Alexandru Ivan Publicat: 31 ianuarie 2021, 18:28

Reclamă
OFICIAL | Kevin Luckassen este noul jucător al lui Kayserispor! Dan Petrescu şi-a luat golgheter din Liga 1 după accidentarea lui Denis Alibec

Twitter Kayserispor

Kevin Luckassen, la Kayserispor

Kevin Luckassen a semnat cu Kayserispor un contract valabil timp de două sezoane și jumătate. Bașkanii au achitat peste 500.000 de euro pentru a-l aduce pe olandez sub comanda lui Dan Petrescu 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu l-a luat pe Kevin Luckassen la Kayserispor 

Luckassen trebuie să-l facă uitat pe Denis Alibec, cel care s-a accidentat şi va rata tot restul sezonului. Olandezul ar putea să debuteze la Kayserispor chiar în etapa următoare de Super Lig, împotriva lui Alanyaspor.

Kevin Luckassen a înscris nouă goluri în acest sezon de Liga 1. În total, acesta a marcat 14 goluri și a oferit trei assist-uri în campionatul României.

27 de ani are Kevin Luckassen, cel care a fost adus gratis de Viitorul de la Poli Iaşi. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Ross County sau Slovan Liberec. Luckassen este cotat la 500.000 de euro, conform Transfermarkt. 

Reclamă

Dan Petrescu: “Cred că vom evita retrogradarea” 

Kayserispor s-a impus dramatic în ultima etapă de Super Lig, când dat lovitura în minutul 90+3 pe terenul lui Kasimpasa. La căpătul jocului, Dan Petrescu s-a arătat încântat. 

"Îmi felicit jucătorii, au obținut o victorie meritată! Sunt trei puncte extrem de importante pentru noi. Cred că vom evita retrogradarea dacă vom termina sezonul cu 42-43 de puncte", a spus Dan Petrescu după Kamsimpasa – Kayserispor 0-1. 

Formația lui Dan Petrescu este prima aflată deasupra liniei retrogradării în Turcia. Kayserispor este la numai două puncte în fața lui Erzurum BB, ocupanta primului loc retrogradabil. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și