Închide meniul

Contractul de 500 de milioane de euro al lui Lionel Messi "distruge Barcelona"! Cel mai scump contract din istoria sportului

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 6:28

Reclamă
Contractul de 500 de milioane de euro al lui Lionel Messi "distruge Barcelona"! Cel mai scump contract din istoria sportului

ProfimediaImages

Lionel Messi şi contractul uriaş de la Barcelona

El Mundo del Siglo XXI a publicat datele concrete din contractul lui Messi cu catalanii. Messi ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, clauze uriaşe în contractul cu Barcelona

Astfel, Messi are două clauze uriaşe în contract. Prima, legată de reînnoirea înţelegerii, e în valoare de 115.225.000 de euro. A doua, cea pentru loialitate, este de 77.929.955 de euro. Lionel ar fi obţinut 92% din contract, chiar dacă Barcelona nu a mai câştigat Liga Campionilor, din 2015. 

Spaniolii susţin că valoare brută a contractului este de 555.237.619 de euro, sumă care intră în conturile lui Messi până la expirarea contractului, ce va avea loc în această vară. Aici vorbim de salariul jucătorului, de drepturile de imagine, dar şi de bonusurile pentru anumite obiective. 

Barcelona, pe marginea prăpastiei

Barcelona are datorii uriaşe şi riscă să ajungă în faliment. Din cauza pandemiei şi a gestionării catastrofale a clubului, gruparea blaugrana a ajuns la o "gaură" de 1.173 de milioane de euro!

Jurnaliştii de la El Mundo au oferit detalii halucinante despre situaţia economică în care a ajuns clubul. Potrivit acestora, conducătorii vicecampioanei din La Liga trebuie să facă urgent rost de 730 de milioane de euro.

Reclamă

Din datele prezentate în premieră, se pare că Barcelona are de achitat nu mai puţin de 266 de milioane de euro în contul mai multor bănci. Termenul limită până la care trebuie făcută dovada plăţii este 30 iunie! 90 de milioane de euro reprezintă un împrumut la Goldman Sachs. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și