Închide meniul

Ce sanctiuni au primit Ibrahimovic și Lukaku după scandalul monstru din Inter – Milan 2-1. Belgianul ar putea răspunde penal

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 14:18

Reclamă
Ce sanctiuni au primit Ibrahimovic și Lukaku după scandalul monstru din Inter – Milan 2-1. Belgianul ar putea răspunde penal

profimediaimages

Susependările primite de Ibrahimovic și Lukaku

Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic au fost la un pas de bătaie în derby-ul din sferturile de finală ale Cupei Italiei. După scandalul de pe teren, disputa dintre cei doi jucători a continuat în tunelul către vestiare, unde Lukaku l-a amenințat pe Ibrahimovic: "Ești un om mort! O să-ți zbor capul!" 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku riscă pedeapsa penală după conflictul cu Zlatan Ibrahimovic 

Calciomercato notează că procurorii pot deschide o investigație pentru amenințările lui Romelu Lukaku. Acesția pot apela la Federația Italiană și ar putea examiza raportul scris de arbitrul jocului, Paolo Valeri. 

Pedeapsa sportivă a celor doi jucători a fost anunțată tot de forul de fotbal italian. Atât Ibrahimovic, cât și Lukaku vor absenta la următoarea partidă a echipelor lor. Atacantul lui Inter va rata manșa tur din semifinalele competiției cu Juventus, în timp ce suedezul va fi suspendat la primul meci al lui Milan din sezonul viitor al Cupei Italiei.  

Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku, moment tensionat în derby-ul Inter – Milan 

Incidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte de pauză. Cei doi și-au aruncat vorbe grele și au fost opriți cu greu de către coechipieri.  

Lukaku și Ibrahimovic s-au dat cap în cap și au fost la un pas de bătaie. Amândoi au fost sancționați cu cartonas galben, iar suedezul l-a vazut și pe cel de al doilea în minutul 58.  

Reclamă

Inter a câștigat în cele din urmă meciul grație loviturii libere transformate în minutul 90+7 de către Christian Eriksen. Scorul final a fost 2-1 în favoarea nerazzurrilor, care și-au luat revanșa pentru eșecul suferit în Serie A la începutul sezonului împotriva marii rivale. Ciprian Tătărușanu a fost integralist la Milan, iar evoluția sa a fost lăudată ulterior în presa din Italia.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și