Închide meniul

Ce sanctiuni au primit Ibrahimovic și Lukaku după scandalul monstru din Inter – Milan 2-1. Belgianul ar putea răspunde penal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 14:18

Ce sanctiuni au primit Ibrahimovic și Lukaku după scandalul monstru din Inter – Milan 2-1. Belgianul ar putea răspunde penal

profimediaimages

Susependările primite de Ibrahimovic și Lukaku

Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic au fost la un pas de bătaie în derby-ul din sferturile de finală ale Cupei Italiei. După scandalul de pe teren, disputa dintre cei doi jucători a continuat în tunelul către vestiare, unde Lukaku l-a amenințat pe Ibrahimovic: "Ești un om mort! O să-ți zbor capul!" 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku riscă pedeapsa penală după conflictul cu Zlatan Ibrahimovic 

Calciomercato notează că procurorii pot deschide o investigație pentru amenințările lui Romelu Lukaku. Acesția pot apela la Federația Italiană și ar putea examiza raportul scris de arbitrul jocului, Paolo Valeri. 

Pedeapsa sportivă a celor doi jucători a fost anunțată tot de forul de fotbal italian. Atât Ibrahimovic, cât și Lukaku vor absenta la următoarea partidă a echipelor lor. Atacantul lui Inter va rata manșa tur din semifinalele competiției cu Juventus, în timp ce suedezul va fi suspendat la primul meci al lui Milan din sezonul viitor al Cupei Italiei.  

Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku, moment tensionat în derby-ul Inter – Milan 

Incidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte de pauză. Cei doi și-au aruncat vorbe grele și au fost opriți cu greu de către coechipieri.  

Lukaku și Ibrahimovic s-au dat cap în cap și au fost la un pas de bătaie. Amândoi au fost sancționați cu cartonas galben, iar suedezul l-a vazut și pe cel de al doilea în minutul 58.  

Reclamă

Inter a câștigat în cele din urmă meciul grație loviturii libere transformate în minutul 90+7 de către Christian Eriksen. Scorul final a fost 2-1 în favoarea nerazzurrilor, care și-au luat revanșa pentru eșecul suferit în Serie A la începutul sezonului împotriva marii rivale. Ciprian Tătărușanu a fost integralist la Milan, iar evoluția sa a fost lăudată ulterior în presa din Italia.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și