Închide meniul

Un star de la Real Madrid este asaltat cu oferte! Liverpool, PSG și Arsenal se bat pentru semnătura lui. Planul lui Florentino Perez

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 7:49

Reclamă
Un star de la Real Madrid este asaltat cu oferte! Liverpool, PSG și Arsenal se bat pentru semnătura lui. Planul lui Florentino Perez

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Vinicus Jr. A fost ținut pe bancă de Zinedine Zidane în ultimele partide. Situația sa a atras atenția mai multor giganți din fotbalul European, ținând cont că brazilianul este printre cei mai promițători jucători din campionatele de top. Paris Saint-Germain, Liverpool și Arsenal se numără printre echipele interesate de semnătura atacantului brazilian, informează El Chiringuito Jugonesc, citat de Diario Madridista. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Junior, pe lista de plecări de la Real Madrid 

Sursa citată notează că PSG și Liverpool și-au manifestat cel mai mult intenția de a-l transfera pe Vinicius. Directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a inițiat negocierile încă din vara trecută, dar mutarea nu s-a mai concretizat.  

În contextul în care Eden Hazard și Marco Asensio au revenit după accidentări, atacantul brazilian a fost trecut pe linie moartă de Zidane. De altfel, Vinicius nu a mai fost titular la Real Madrid în campionat de la jumătatea lunii decembrie. Acesta a evoluat doar 48 de minute în ultimele sale patru apariții în La Liga pentru madrileni.  

Vinicius Jr. are doar 20 de ani și este cotat la 40 de milioane de euro. El se află la Real Madrid din 2018, când a fost transferat de la Flamengo în schimbul a 45 de milioane de euro. 

Planul de milioane al lui Florentino Perez 

Președintele lui Real Madrid este un mare admirator al lui Kylian Mbappe. Perez își dorește cu orice preț să-l aducă pe starul francez în capitala Spaniei și este dispus să facă orice sacrificiu pentru acest lucru, inclusiv să-l cedeze la schimb pe Vinicius Jr. 

Reclamă

“Sunt vești importante legate de faptul ca Real Madrid vrea să scape de Vinicius la vară pentru a-i face loc lui Kylian Mbappe. Prețul cerut de PSG pentru starul francez este de 150 milioane de euro”, informează sursa citată.  

Kylian Mbappe pare din ce în ce mai nemulțumit la PSG și a intrat în conflict cu Mauricio Pochettino la primul meci al argentinianului pe banca parizienilor. Campionul Mondial din 2018 mai are contract pe Parc de Prince doar pâna în vara lui 2022, iar PSG ar putea fi nevoită să-l cedeze în următoarea fereastră de mercato pentru a nu-l pierde gratis. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și