Închide meniul

Virgil van Dijk, mesaj emoționant după ce s-a accidentat grav în Merseyside derby. "Voi reveni mai puternic ca niciodată!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2020, 8:01

Reclamă
Virgil van Dijk, mesaj emoționant după ce s-a accidentat grav în Merseyside derby. "Voi reveni mai puternic ca niciodată!"

Profimediaimages

Virgil van Dijk a suferit o ruptură de ligamente

Olandezul de 29 de ani a avut un ghinion teribil în minutul 11 al Merseyside derby. Un contact cu portarul advers, Jordan Pickford, l-a doborât. Acum are nevoie de intervenție chirurgicală și s-a întâlnit deja cu medicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk va fi operat după accidentarea din derby-ul cu Everton

Van Dijk a anunțat că este optimist că operația va fi una reușită și le-a mulțumit fanilor și coechipierilor pentru mesajele primite.

"M-am întâlnit cu medicii pentru a planifica, în cel mai mic detaliu, procesul de recuperare, ca urmare a acelei accidentări. Acum sunt 100% concentrat asupra recuperării și voi face totul pentru a reveni pe teren cât mai repede.

În ciuda dezamăgirii mele evidente, sunt sigur că mă voi întoarce pe teren mai bun și mai puternic ca niciodată. În fotbal, ca și în viață, cred că totul se întâmplă cu un scop și este important să nu renunți, indiferent de suișuri și coborâșuri. Cu sprijinul soției, copiilor, familiei și tuturor celor de la Liverpool, sunt pregătit pentru provocarea care mă așteaptă. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare, înseamnă mult pentru mine și membrii familiei", a transmis Virgil van Dijk prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă

Fundașul central a fost decisiv pentru Liverpool din momentul în care a fost transferat în schimbul a 75 de milioane de lire sterline. A contribuit la câștigarea UEFA Champions League și a trofeului din Premier League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și