Închide meniul

Game over! Florin Andone nu mai joacă în 2020. Anunţul făcut de club

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2020, 11:05

Reclamă
Game over! Florin Andone nu mai joacă în 2020. Anunţul făcut de club

Profimediaimages

Florin Andone nu mai joacă în 2020

"Se întoarce la Brighton şi va reveni cu noi în următoarele zile, presupun. Îl vom ajuta să devină pregătit, aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem şi să lucrăm cu el, să-l ajutăm să-şi revină şi să fie puternic. El este încă jucătorul nostru şi are un contract cu clubul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone nu mai joacă fotbal în 2020

A fost împrumutat pentru a avea timp de joc, dar, pentru viitor, accentul principal este să-l ajutăm să devină pregătit şi să lucrăm cu el pentru a-l readuce pe teren cât mai curând posibil. 

Este într-adevăr în stadiul incipient al reabilitării sale, aşa că nu ne aşteptăm să revină în siguranţă pe teren înaintea Anului Nou după tipul de accidentare pe care l-a avut”, a declarat Potter, potrivit The Argus.

La jumătatea lunii iunie, Andone a suferit o ruptură de ligamente incrucişate anterioare la genunchiul drept, într-un meci pierdut de Galatasaray, 0-2 cu Rizespor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și