Închide meniul

Game over! Florin Andone nu mai joacă în 2020. Anunţul făcut de club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2020, 11:05

Game over! Florin Andone nu mai joacă în 2020. Anunţul făcut de club

Profimediaimages

Florin Andone nu mai joacă în 2020

"Se întoarce la Brighton şi va reveni cu noi în următoarele zile, presupun. Îl vom ajuta să devină pregătit, aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem şi să lucrăm cu el, să-l ajutăm să-şi revină şi să fie puternic. El este încă jucătorul nostru şi are un contract cu clubul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone nu mai joacă fotbal în 2020

A fost împrumutat pentru a avea timp de joc, dar, pentru viitor, accentul principal este să-l ajutăm să devină pregătit şi să lucrăm cu el pentru a-l readuce pe teren cât mai curând posibil. 

Este într-adevăr în stadiul incipient al reabilitării sale, aşa că nu ne aşteptăm să revină în siguranţă pe teren înaintea Anului Nou după tipul de accidentare pe care l-a avut”, a declarat Potter, potrivit The Argus.

La jumătatea lunii iunie, Andone a suferit o ruptură de ligamente incrucişate anterioare la genunchiul drept, într-un meci pierdut de Galatasaray, 0-2 cu Rizespor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și