Închide meniul

Prima imagine cu Ciprian Tătăruşanu la Milano. Portarul va face vineri vizita medicală

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 5:34

Reclamă
Prima imagine cu Ciprian Tătăruşanu la Milano. Portarul va face vineri vizita medicală

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Ciprian Tătărușanu ajunge la Milan

Portarul de 34 de ani este surprins pe o terasă din Milano, alături de alţi doi prieteni. Pentru internaţionalul român, urmează să facă vineri vizita medicală, înainte de a semna cu gruparea de pe San Siro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympique Lyon va încasa 500.000 de euro pentru românul care va deveni rezerva lui Donnarumma, dar care va avea un salariu superior decât cel încasat în Franţa, atunci când era a doua variantă la OL. 

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Ciprian Tătăruşanu

Cosmin Contra este unul dintre românii care au evoluat pentru AC Milan. A făcut-o un sezon, 2001-2002, şi speră ca Tătăruşanu să prindă meciuri pe San Siro.

"Mă bucur pentru el. Bravo lui. Nu ştiu dacă va reuşi să joace. Donnarumma este unul dintre căpitanii echipei. Eu cred că poate să facă lucrul ăsta, cum Milan are o grămadă de meciuri, ar putea să prindă şi el.

Reclamă

Chiar dacă va fi rezervă, va fi la o echipă imensă şi sper din toată inima să apuce să joace şi să demonstreze că este un portar valoros. Eu ştiu ce înseamnă să joci la Milan. Să se integreze cât mai repede şi sunt convins că va demonstra că se poate baza pe el oricând", a declarat Cosmin Contra, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și