Închide meniul

Prima imagine cu Ciprian Tătăruşanu la Milano. Portarul va face vineri vizita medicală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 5:34

Prima imagine cu Ciprian Tătăruşanu la Milano. Portarul va face vineri vizita medicală

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Ciprian Tătărușanu ajunge la Milan

Portarul de 34 de ani este surprins pe o terasă din Milano, alături de alţi doi prieteni. Pentru internaţionalul român, urmează să facă vineri vizita medicală, înainte de a semna cu gruparea de pe San Siro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympique Lyon va încasa 500.000 de euro pentru românul care va deveni rezerva lui Donnarumma, dar care va avea un salariu superior decât cel încasat în Franţa, atunci când era a doua variantă la OL. 

Mesajul lui Cosmin Contra pentru Ciprian Tătăruşanu

Cosmin Contra este unul dintre românii care au evoluat pentru AC Milan. A făcut-o un sezon, 2001-2002, şi speră ca Tătăruşanu să prindă meciuri pe San Siro.

"Mă bucur pentru el. Bravo lui. Nu ştiu dacă va reuşi să joace. Donnarumma este unul dintre căpitanii echipei. Eu cred că poate să facă lucrul ăsta, cum Milan are o grămadă de meciuri, ar putea să prindă şi el.

Reclamă

Chiar dacă va fi rezervă, va fi la o echipă imensă şi sper din toată inima să apuce să joace şi să demonstreze că este un portar valoros. Eu ştiu ce înseamnă să joci la Milan. Să se integreze cât mai repede şi sunt convins că va demonstra că se poate baza pe el oricând", a declarat Cosmin Contra, pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și