Închide meniul

Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!". Reacție acidă a starului argentinian

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 8:54

Reclamă
Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!". Reacție acidă a starului argentinian

Profimediaimages

Lionel Messi, reacție vehementă la adresa lui Jorge Maria Bartomeu

Messi a atras atenția că Josep Maria Bartomeu nu și-a respectat cuvântul dat în decursul ultimei ediții de campionat. Oficialul numărul 1 al Barcelonei a refuzat să îl lase pe deținătorul Balonului de Aur să plece la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Josep Maria Bartomeu, luat la țintă de Lionel Messi

Tatăl lui Leo, Jorge Messi, a purtat negocieri în această săptămână cu conducătorul Barcelonei. Nu a reușit să îl înduplece să renunțe la clauza de reziliere.

"Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Tot anul am făcut asta, am crezut că e timpul să fac un pas în spate. Le-am transmis că, la finalul sezonului voi decide dacă rămân sau plec, iar Bartomeu nu s-a ținut de cuvânt.

Voi rămâne la Barcelona pentru că președintele mi-a spus că nu pot pleca fără a plăti clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, iar așa ceva este imposibil. Aș fi putut merge la tribunal, dar niciodată nu i-aș face asta clubului pe care îl iubesc și care mi-a dat totul", a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru goal.com.

Messi mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021. Argentinianul asigură că e nevoie de  transferuri răsunătoare.

Reclamă

"Vreau să continui să câștig trofee cu Barcelona, să întâresc legenda acestui club. Adevărul este că a trecut ceva timp și noi nu avem un proiect de succes. Lucrurile merg într-o direcție greșită! Noi nu avem un proiect, nu avem nimic. Mă gândesc doar la binele familiei și la binele clubului", a mai spus Messi pentru sursa citată.

Gruparea de pe Camp Nou a finalizat un singur transfer. L-a luat pe Miralem Pjanic de la Juventus. Ronald Koeman își dorește să își aducă un conațional la Barcelona. Sunt negocieri avansate cu Memphis Depay de la Olympique Lyon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și