Închide meniul

Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!". Reacție acidă a starului argentinian

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 8:54

Lionel Messi, atac la numărul 1 din conducerea Barcelonei. "Nu s-a ținut de cuvânt!". Reacție acidă a starului argentinian

Profimediaimages

Lionel Messi, reacție vehementă la adresa lui Jorge Maria Bartomeu

Messi a atras atenția că Josep Maria Bartomeu nu și-a respectat cuvântul dat în decursul ultimei ediții de campionat. Oficialul numărul 1 al Barcelonei a refuzat să îl lase pe deținătorul Balonului de Aur să plece la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Josep Maria Bartomeu, luat la țintă de Lionel Messi

Tatăl lui Leo, Jorge Messi, a purtat negocieri în această săptămână cu conducătorul Barcelonei. Nu a reușit să îl înduplece să renunțe la clauza de reziliere.

"Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Tot anul am făcut asta, am crezut că e timpul să fac un pas în spate. Le-am transmis că, la finalul sezonului voi decide dacă rămân sau plec, iar Bartomeu nu s-a ținut de cuvânt.

Voi rămâne la Barcelona pentru că președintele mi-a spus că nu pot pleca fără a plăti clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, iar așa ceva este imposibil. Aș fi putut merge la tribunal, dar niciodată nu i-aș face asta clubului pe care îl iubesc și care mi-a dat totul", a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru goal.com.

Messi mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021. Argentinianul asigură că e nevoie de  transferuri răsunătoare.

Reclamă

"Vreau să continui să câștig trofee cu Barcelona, să întâresc legenda acestui club. Adevărul este că a trecut ceva timp și noi nu avem un proiect de succes. Lucrurile merg într-o direcție greșită! Noi nu avem un proiect, nu avem nimic. Mă gândesc doar la binele familiei și la binele clubului", a mai spus Messi pentru sursa citată.

Gruparea de pe Camp Nou a finalizat un singur transfer. L-a luat pe Miralem Pjanic de la Juventus. Ronald Koeman își dorește să își aducă un conațional la Barcelona. Sunt negocieri avansate cu Memphis Depay de la Olympique Lyon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și