Închide meniul

Neymar şi Coutinho: Duelul "gemenilor" din finala UEFA Champions League.

Gal Dorin Publicat: 23 august 2020, 15:32

Reclamă
Neymar şi Coutinho: Duelul "gemenilor" din finala UEFA Champions League.

profimediaimages

Neymar şi Coutinho în timpul unui meci pentru naţionala Braziliei

Fiind doi dintre cei mai buni brazilieni din ultimii ani, ei se vor întâlni diseară şi în finala UEFA Champions League. Rivalitatea nu este însă ceva nou în relaţia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar şi Coutihno, rivali în Brazilia

Prima dată când cei doi buni prieteni s-au regăsit în părţi opuse ale terenului a fost în 2008, atunci când Vasco da Gama lui Coutihno a avut câştig de cauză în faţa celor de la Santos, conduşi de Neymar.

În aceeaşi vară, Neymar şi Coutinho au făcut parte din lotul naţionalei de tineret a Braziliei, iar în 2010 au ajuns împreună la prima reprezentativă. Povestea lor nu a făcut decât să devină şi mai interesantă din acel moment.

Prieteni de la distanţă, rivali în Europa

Tradiţia a continuat şi după cei doi au ajuns în Europa. Catalonia a devenit noua Brazilie, cu Ney jucând pentru Barcelona, iar Couts îmbrăcând tricoul lui Espanyol.

În plus, atunci când Neymar a plecat în 2017 la PSG pentru 222 de milioane de euro, gruparea de pe Camp Nou l-a adus pe Coutinho de la Liverpool pentru 145 de milioane de euro.

Reclamă

Finala UEFA Champions League din această seară nu este decât noul capitol al relaţiei dintre Neymar şi Coutinho. Chiar dacă jucătorul lui Bayern are şanse mici să înceapă titular, Neymar se va afla cu siguranţă în centrul atenţiei în atacul lui Paris Saint Germain.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și