Închide meniul

Sevilla, prima finalistă a Europa League. A învins-o cu 2-1 pe Manchester United. "Diavolii", răpuşi pe final de Luuk de Jong!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2020, 20:55

Reclamă
Sevilla, prima finalistă a Europa League. A învins-o cu 2-1 pe Manchester United. "Diavolii", răpuşi pe final de Luuk de Jong!

Profimediaimages

Luuk de Jong a înscris golul victoriei Sevillei

Andaluzii au fost conduşi de "diavoli" după numai 9 minute. Bruno Fernandes a executat incredibil un penalty. Gruparea din Premier League s-a văzut învinsă însă pe stadionul din Koln.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suso a restabilit egalitatea până la pauză. În repriza secundă, Lopetegui a făcut o mutare extrem de inspirată. L-a trimis în teren pe Luuk de Jong, care a înscris golul victoriei. Portarul Sevillei, Yassine Bounou, a avut intervenţii miraculoase pe durata partidei. A intervenit de patru ori decisiv!

SEVILLA – MANCHESTER UNITED 2-1

UPDATE Min. 78: GOOOLLL Sevilla! Din centrarea lui Jesus Navas, Luuk de Jong înscrie cu uşurinţă, din marginea careului mic.

UPDATE Min. 26: GOOOLLL Sevilla! Spaniolii au restabilit egalitatea prin Suso, din pasa lui Reguilon!

UPDATE Min. 9: GOOOLLL Manchester United! Bruno Fernandes deschide scorul cu o execuţie remarcabilă. A trimis mingea sub transversală şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

UPDATE Min. 7: Penalty pentru Barcelona. Martial scoate o lovitură de la 11 metri după o intervenţie întârziată a lui Diego Carlos.

UPDATE Min. 1: A început meciul

UPDATE 21.15:Echipă de start Sevilla: 
Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Reguilon – Banega, Fernando, Jordan – Suso, En Nesyri, Ocampos

Reclamă 4 / 0/3

Echipă de start Manchester United: 
De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Fred – Greenwood, Fernandes, Pogba, Rashford – Martial

Sevilla este, fără doar şi poate, cea mai titrată echipă din competiţie. Andaluzii au câştigat de cinci ori trofeul, în 2006, 2007, 2014, 2015 şi 2016. Mai mult decât atât, sunt neînvinşi în ultimul act.

Sevilla – Manchester United, în semifinalele Europa League

"Diavolii" promit că vor da o replică pe măsură. În această ediţie s-au distrat cu Club Brugge şi LASK Linz, echipe în faţa cărora au câştigat cu 5-0. Mult mai dificil le-a fost jucătorilor lui Solskjaer pe timpul pandemiei. În turul precedent s-a chinuit cu FC Copenhaga. A avut nevoie de prelungiri pentru a obţine calificarea. 

Cu 1-0 a învins-o şi Sevilla pe Wolverhampton, în "sferturi". Raul Jimenez a avut un penalty ratat, spaniolii dând lovitura pe final. Ocampos a înscris golul victoriei în minutul 88. Gruparea din La Liga nu ar fi ajuns până aici în cazul în care golul lui Păun nu ar fi fost anulat după intervenţia sistemului VAR. CFR Cluj a fost aproape să o elimine pe Sevilla în 16-imi.

Echipă probabilă Sevilla: 
Bounou – Navas, Carlos, Kounde, Reguilon – Jordan, Fernando, Banega – Suso, En-Nesyri, Ocampos

Echipă probabilă Manchester United: 
Romero – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Matic, Pogba – Greenwood, Fernandes, Rashford – Martial

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și