Închide meniul

Sevilla, prima finalistă a Europa League. A învins-o cu 2-1 pe Manchester United. "Diavolii", răpuşi pe final de Luuk de Jong!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2020, 20:55

Sevilla, prima finalistă a Europa League. A învins-o cu 2-1 pe Manchester United. "Diavolii", răpuşi pe final de Luuk de Jong!

Profimediaimages

Luuk de Jong a înscris golul victoriei Sevillei

Andaluzii au fost conduşi de "diavoli" după numai 9 minute. Bruno Fernandes a executat incredibil un penalty. Gruparea din Premier League s-a văzut învinsă însă pe stadionul din Koln.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suso a restabilit egalitatea până la pauză. În repriza secundă, Lopetegui a făcut o mutare extrem de inspirată. L-a trimis în teren pe Luuk de Jong, care a înscris golul victoriei. Portarul Sevillei, Yassine Bounou, a avut intervenţii miraculoase pe durata partidei. A intervenit de patru ori decisiv!

SEVILLA – MANCHESTER UNITED 2-1

UPDATE Min. 78: GOOOLLL Sevilla! Din centrarea lui Jesus Navas, Luuk de Jong înscrie cu uşurinţă, din marginea careului mic.

UPDATE Min. 26: GOOOLLL Sevilla! Spaniolii au restabilit egalitatea prin Suso, din pasa lui Reguilon!

UPDATE Min. 9: GOOOLLL Manchester United! Bruno Fernandes deschide scorul cu o execuţie remarcabilă. A trimis mingea sub transversală şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Reclamă

UPDATE Min. 7: Penalty pentru Barcelona. Martial scoate o lovitură de la 11 metri după o intervenţie întârziată a lui Diego Carlos.

UPDATE Min. 1: A început meciul

UPDATE 21.15:Echipă de start Sevilla: 
Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Reguilon – Banega, Fernando, Jordan – Suso, En Nesyri, Ocampos

Reclamă 4 / 0/3

Echipă de start Manchester United: 
De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Fred – Greenwood, Fernandes, Pogba, Rashford – Martial

Sevilla este, fără doar şi poate, cea mai titrată echipă din competiţie. Andaluzii au câştigat de cinci ori trofeul, în 2006, 2007, 2014, 2015 şi 2016. Mai mult decât atât, sunt neînvinşi în ultimul act.

Sevilla – Manchester United, în semifinalele Europa League

"Diavolii" promit că vor da o replică pe măsură. În această ediţie s-au distrat cu Club Brugge şi LASK Linz, echipe în faţa cărora au câştigat cu 5-0. Mult mai dificil le-a fost jucătorilor lui Solskjaer pe timpul pandemiei. În turul precedent s-a chinuit cu FC Copenhaga. A avut nevoie de prelungiri pentru a obţine calificarea. 

Cu 1-0 a învins-o şi Sevilla pe Wolverhampton, în "sferturi". Raul Jimenez a avut un penalty ratat, spaniolii dând lovitura pe final. Ocampos a înscris golul victoriei în minutul 88. Gruparea din La Liga nu ar fi ajuns până aici în cazul în care golul lui Păun nu ar fi fost anulat după intervenţia sistemului VAR. CFR Cluj a fost aproape să o elimine pe Sevilla în 16-imi.

Echipă probabilă Sevilla: 
Bounou – Navas, Carlos, Kounde, Reguilon – Jordan, Fernando, Banega – Suso, En-Nesyri, Ocampos

Echipă probabilă Manchester United: 
Romero – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams – Matic, Pogba – Greenwood, Fernandes, Rashford – Martial

Reclamă
Recomandări
  • Sevilla a câştigat de cinci ori trofeul
  • Manchester United a triumfat în urmă cu trei ani
  • Sevilla îşi dispută finala cu Inter sau Şahtior

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și