Închide meniul

UPDATE | Primul lucru făcut de Mircea Lucescu la sosirea în Ucraina. Cum a încercat să facă pace cu fanii lui Dinamo Kiev. Reacţia ultraşilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 17:07

Reclamă
UPDATE | Primul lucru făcut de Mircea Lucescu la sosirea în Ucraina. Cum a încercat să facă pace cu fanii lui Dinamo Kiev. Reacţia ultraşilor

ROMAN BEBEKH via football.ua

Mircea Lucescu, la monumentul lui Lobanovskyi

UPDATE 21:50 Mircea Lucescu nu a avut deloc primirea pe care şi-o dorea. În momentul în care a ajuns la stadion, fanii au aprins torţe şi au scandat împotriva lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român speră să îi facă pe ultraşi să se răzgândească şi a luat o decizie prin care a încercat să îi impresioneze. La scurt timp după ce a revenit la Kiev, "Il Luce" a depus flori la monumentul unei legende a clubului.

Mircea Lucescu s-a dus la monumentul lui Lobanovskyi

Imediat după ce a aterizat în Ucraina, Lucescu a luat un buchet de trandafiri şi a ajuns la monumentul lui Valeriy Lobanovskyi, cel care a jucat atât pentru Dinamo Kiev, cât şi la Şahtior Doneţk. Ca şi antrenor, a cucerit opt titluri cu alb-albaştrii în cele trei mandate (1973-1982, 1984-1990, 1997-2002).

Reclamă

Pentru Mircea Lucescu a fost o primă încercare de a face pace cu suporterii lui Dinamo Kiev. Anul trecut, românul reacţionase nervos când Lobanovsky a fost numit, de France Football, unul dintre cei mai buni antrenor. "Am fost surprins când l-am văzut pe listă, nu a avut mari rezultate. Eu sunt pe locul doi în ceea ce priveşte numărul de trofee", a declarat atunci Lucescu.

Fanii de la Kiev nu uită şi nu iartă. Gestul făcut de fostul selecţioner al României şi Turciei nu i-a impresionat. Conform jurnaliştilor de la football.ua, suporterii au început protestele. S-au adunat în faţa stadionului lui Dinamo şi cer demisia lui Mircea Lucescu şi a patronului Igor Surkis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și