Închide meniul

Episod incredibil petrecut în Moldova. "A intrat în vestiar, a aruncat o grenadă pe jos şi a ieşit"

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 15:20

Reclamă
Episod incredibil petrecut în Moldova. "A intrat în vestiar, a aruncat o grenadă pe jos şi a ieşit"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Motroc

"Țin minte că era pauză, ne conduceau unii la Tiraspol și Gușan a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit. Aliuță e martor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi am înlemnit, cred că de atunci am albit așa. După două-trei minute s-a întors și a zis: «Dacă nu bateți, după meci grenada va fi adevărată!»”, a spus Motroc, pentru gsp.ro. 

Florin Motroc şi contractul semnat cu moldovenii

Motroc a dezvăluit şi de ce a stat doar un sezon la Sheriff Tiraspol.

"L-am convins după o lună și pe Marian Aliuță să semneze, el nu voia să vină. Îi era frică. Avea 20 de ani. M-am dus întâi eu să văd care e treaba. Gușan era un tip foarte riguros și ce vorbea aia era. După primul sezon am pus niște condiții.

I-am spus să-mi aducă familia sau nu mai vin. Mi-a zis: «Nu-ți convine?! Du-te, nu mai veni!» Îmi dăduse banii pe un an înainte. Când am ajuns la Tiraspol îmi pusese toți banii pe masă. Și un pistol lângă ei. Nu știu dacă era de jucărie sau era adevărat”, a mai spus Motroc. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și