Închide meniul

Antoine Griezmann, umilit de Setien chiar împotriva fostei echipe. Reacţia lui Simeone!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2020, 5:35

Antoine Griezmann, umilit de Setien chiar împotriva fostei echipe. Reacţia lui Simeone!

Zuma Press / Miguel Ruiz

Antoine Griezmann a intrat pe teren în minutul 90

Francezul adus pentru 120 de milioane de euro nu şi-a putut ajuta echipa să smulgă victoria. Gruparea blau-grana şi-a redus astfel considerabil şansele la titlu. Este la un punct în spatele lui Real Madrid, dar galacticii au un meci mai puţin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Griezmann, în conflict cu Quique Setien

Nu este prima dată când Setien îl ţine pe bancă pe Griezmann. Atacantul care a câştigat Cupa Mondială, în 2018, a intrat în ultimele minute şi etapa trecută, cu Celta Vigo.

"Este bine, dar nu toată lumea poate juca. Eu trebuie să decid. Poate nu este logic să îl introduc în minutul 90, dar el oricând poate ajuta echipa. În mod normal, nu fac schimbări atât de târziu pentru a nu pierde timp. Ştiu că este dificil pentru el, vom purta o discuţie. Nu îmi voi cere scuze, dar înţeleg că este greu pentru Griezmann", a reacţionat Quique Setien la finalul meciului.

Antrenorul lui Atletico a părut surprins de deciziile luate de Setien. S-a ferit totuşi să sară în apărarea fostului său jucător.

"Sunt fără cuvinte!", a reacţionat Diego Simeone pentru Movistar, în momentul în care a fost întrebat de intrarea lui Griezmann.

Reclamă

Francezul a jucat între 2014 şi 2019 în tricoul lui Atletico. A câştigat trei trofee cu madrilenii (Supercupa Spaniei, Europa League şi Supercupa Europei).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și