Închide meniul

Reacţia lui Zidane, după pasa de pe altă planetă reuşită de Benzema: "Este genial ceea ce face el"

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 6:16

Reclamă
Reacţia lui Zidane, după pasa de pe altă planetă reuşită de Benzema: "Este genial ceea ce face el"

DPA Images / Sven Hoppe via Hepta

Zinedine Zidane, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema

La finalul meciului câştigat de Real Madrid cu 1-0, în faţa celor de la Espanyol, Zidane a avut cuvinte de laudă la adresa lui Benzema. Real Madrid este lider în La Liga, având 2 puncte peste Barcelona, cu 6 etape înainte de final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai importantă pentru noi este vicotira. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care s-au dăruit în acest meci, unul extrem de dificil pentru noi. Cu privire la Karim Benzema, pot spune că este genial ceea ce face el. Karim poate face lucruri speciale, dar victoria aparţine tuturor băieţilor. Karim este un fotbalist impresionant şi ne arată asta în fiecare meci. Eu sunt de părere că mereu face ceva mai bun şi are încă o vârstă perfectă pentru fotbalul de performanţă” a spus Zinedine Zidane. 

Intră aici pentru a vedea pasa lui Benzema şi golul lui Casemiro!

Spaniolii şi-au amintit de pasa lui Guti

După această reuşită, spaniolii au îndrăznit să facă o comparaţie între pasa lui Benzema şi o altă pasă istorică, pe care Guti i-o oferea chiar lui Karim, în ianuarie 2010.

Atunci, într-un meci disputat pe El Riazor, cu Deportivo, Guti se afla în poziţie de finalizare, dar prefera o pasă subtilă cu călcâiul, pe care doar francezul a înţeles-o. Aceasta este considerată una din cele mai frumoase pase decisive din istorie.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea momentul de geniu al lui Guti!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și