Închide meniul

Reacţia lui Zidane, după pasa de pe altă planetă reuşită de Benzema: "Este genial ceea ce face el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 6:16

Reacţia lui Zidane, după pasa de pe altă planetă reuşită de Benzema: "Este genial ceea ce face el"

DPA Images / Sven Hoppe via Hepta

Zinedine Zidane, cuvinte uriaşe la adresa lui Benzema

La finalul meciului câştigat de Real Madrid cu 1-0, în faţa celor de la Espanyol, Zidane a avut cuvinte de laudă la adresa lui Benzema. Real Madrid este lider în La Liga, având 2 puncte peste Barcelona, cu 6 etape înainte de final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai importantă pentru noi este vicotira. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care s-au dăruit în acest meci, unul extrem de dificil pentru noi. Cu privire la Karim Benzema, pot spune că este genial ceea ce face el. Karim poate face lucruri speciale, dar victoria aparţine tuturor băieţilor. Karim este un fotbalist impresionant şi ne arată asta în fiecare meci. Eu sunt de părere că mereu face ceva mai bun şi are încă o vârstă perfectă pentru fotbalul de performanţă” a spus Zinedine Zidane. 

Intră aici pentru a vedea pasa lui Benzema şi golul lui Casemiro!

Spaniolii şi-au amintit de pasa lui Guti

După această reuşită, spaniolii au îndrăznit să facă o comparaţie între pasa lui Benzema şi o altă pasă istorică, pe care Guti i-o oferea chiar lui Karim, în ianuarie 2010.

Atunci, într-un meci disputat pe El Riazor, cu Deportivo, Guti se afla în poziţie de finalizare, dar prefera o pasă subtilă cu călcâiul, pe care doar francezul a înţeles-o. Aceasta este considerată una din cele mai frumoase pase decisive din istorie.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea momentul de geniu al lui Guti!

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și