Închide meniul

Turcii vor finala Champions League la Istanbul! Ce decizie poate lua UEFA pe 17 iunie

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 15:43

Reclamă
Turcii vor finala Champions League la Istanbul! Ce decizie poate lua UEFA pe 17 iunie

Zuma Press / Rafael Henrique via Hepta

UEFA va anunţa decizia finală săptămâna viitoare

Chiar dacă s-a vehiculat varianta ca Lisabona să găzduiască partidele din sferturi, Marca susţine că oficialii UEFA încă se mai gândesc. Din actuala ediţie de Champions League au mai rămas de jucat 4 partide din optimi, sferturile de finală, semifinala şi finala. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, pe 17 iunie, UEFA va anunţa comprimarea programului. Partidele din sferturi şi semifinale se vor juca într-o singură manşă şi într-un singur oraş, în perioada 12-23 august. Astfel, se vor evita deplasările pe mai multe stadioane, care ar spori riscurile de infectare cu coronavirus. 

Turcii vor finala Champions League la Istanbul

Turcii şi-au exprimat în mod oficial dorinţa de a găzdui finala Champions League, aşa cum era stabilit la începutul sezonului. Ministrul Sportului, Mehmet Kasapoglu, a făcut anunţul. 

"N-am niciun dubiu că această finală se va desfăşura în cele mai bune condiţii, în Turcia. Suntem convinşi că vom primi veşti bune pe 17 iunie", a declarat acesta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și