Închide meniul

Turcii vor finala Champions League la Istanbul! Ce decizie poate lua UEFA pe 17 iunie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 15:43

Turcii vor finala Champions League la Istanbul! Ce decizie poate lua UEFA pe 17 iunie

Zuma Press / Rafael Henrique via Hepta

UEFA va anunţa decizia finală săptămâna viitoare

Chiar dacă s-a vehiculat varianta ca Lisabona să găzduiască partidele din sferturi, Marca susţine că oficialii UEFA încă se mai gândesc. Din actuala ediţie de Champions League au mai rămas de jucat 4 partide din optimi, sferturile de finală, semifinala şi finala. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, pe 17 iunie, UEFA va anunţa comprimarea programului. Partidele din sferturi şi semifinale se vor juca într-o singură manşă şi într-un singur oraş, în perioada 12-23 august. Astfel, se vor evita deplasările pe mai multe stadioane, care ar spori riscurile de infectare cu coronavirus. 

Turcii vor finala Champions League la Istanbul

Turcii şi-au exprimat în mod oficial dorinţa de a găzdui finala Champions League, aşa cum era stabilit la începutul sezonului. Ministrul Sportului, Mehmet Kasapoglu, a făcut anunţul. 

"N-am niciun dubiu că această finală se va desfăşura în cele mai bune condiţii, în Turcia. Suntem convinşi că vom primi veşti bune pe 17 iunie", a declarat acesta.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și