Închide meniul

Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 12:26

Reclamă
Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

DPA Images / Guido Kirchner via hepta

Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

La doar 20 de ani, Sancho a ”pulverizat” numărul paselor de gol și golurilor în ceea ce îi privește pe Ronaldo și Messi. Englezul are 34 de goluri și 43 de assist-uri în 94 de meciuri. Când avea 20 de ani, Messi reușise 26 de goluri și 8 pase decisive, în timp ce Ronaldo avea 16 goluri și 16 pase de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid vrea să îl transfere pe Jadon Sancho

Real Madrid încearcă să își formeze lotul pentru stagiunile viitoare, iar Jadon Sancho este una dintre țintele madrilenilor, anunță AS.

Sancho este mijlocașul de bandă rapid de care au nevoie spaniolii, mai ales că în anii următori se vor baza și pe brazilienii Vinicius și Rodrygo. Cu 20 de goluri și 20 de pase decisive în acest sezon, Sancho rămâne un jucător greu de transferat de la Borussia Dortmund, fiind cotat la 117 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, Realul este gata să îl aducă pe Sancho în 2021, fiindcă în vara lui 2020 nu se vor face mari investiții din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și