Închide meniul

Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 12:26

Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

DPA Images / Guido Kirchner via hepta

Jadon Sancho, mai bun decât Ronaldo și Messi. Ce record a stabilit starul Borussiei Dortmund

  • Sancho a depășit un record al lui Ronaldo și Messi
  • Englezul este dorit de Real Madrid
  • Sancho este cotat la 117 milioane de euro de site-ul Transfermarkt

La doar 20 de ani, Sancho a ”pulverizat” numărul paselor de gol și golurilor în ceea ce îi privește pe Ronaldo și Messi. Englezul are 34 de goluri și 43 de assist-uri în 94 de meciuri. Când avea 20 de ani, Messi reușise 26 de goluri și 8 pase decisive, în timp ce Ronaldo avea 16 goluri și 16 pase de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid vrea să îl transfere pe Jadon Sancho

Real Madrid încearcă să își formeze lotul pentru stagiunile viitoare, iar Jadon Sancho este una dintre țintele madrilenilor, anunță AS.

Sancho este mijlocașul de bandă rapid de care au nevoie spaniolii, mai ales că în anii următori se vor baza și pe brazilienii Vinicius și Rodrygo. Cu 20 de goluri și 20 de pase decisive în acest sezon, Sancho rămâne un jucător greu de transferat de la Borussia Dortmund, fiind cotat la 117 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Reclamă

Potrivit jurnaliștilor spanioli, Realul este gata să îl aducă pe Sancho în 2021, fiindcă în vara lui 2020 nu se vor face mari investiții din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară!
Extra • 26 sept., 20:52
FOTO
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară! Cine este şi cum arată proaspăta lui soţie, mai tânără decât el cu 14 ani!
Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară
Fotbal extern • 20 iul., 13:38
Ionuț Radu, gata să schimbe echipa în această vară! Portarul român, dorit de Ronaldo
Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media
Fotbal extern • 8 iun., 9:58
Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media. La câţi urmăritori a ajuns clubul din MLS