Închide meniul

”E o achiziție riscantă! Rangers nu are bani de cheltuit”. Transferul lui Ianis Hagi, criticat

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 16:37

Reclamă
”E o achiziție riscantă! Rangers nu are bani de cheltuit”. Transferul lui Ianis Hagi, criticat

Profimediaimages

Ianis Hagi, aproape de transferul definitiv la Rangers

"Pentru această sumă, pentru un jucător tânăr cu potențial, cred că este o achiziție riscantă. Se poate vedea abilitatea pe care o are, că este un jucător creativ. Poate să creeze goluri sau să le înscrie și te gândești că, dacă va avea cariera tatălui său, ar fi foarte ieftin să transferi un jucător de acest tip cu 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Rangers nu are bani de cheltuit”

Dar am văzut de mai multe ori în trecut că un jucător care pare de excepție, pe măsură ce îl cunosc echipele, nu mai progresează așa cum se așteaptă. Ianis este un jucător foarte bun cu ambele picioare. 

Poate că are nevoie să mai crească puțin fizic, dar problema e că Rangers nu are bani de cheltuit și cheltuie în mare măsura pentru un jucător doar cu potențial în acest moment, astfel că există pericolul să nu întărească echipa cum ar trebui", a spus Gordon Smith, citat de Rangers News. 

Pe de altă parte, 4 superputeri din Premier League sunt pe urmele lui Ianis Hagi. Agentul Ioan Becali susține că Manchester City, Manchester United, Chelsea și Tottenham îl monitorizează pe fiul ”Regelui”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație Vezi toate știrile
Citește și