Închide meniul

Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 17:55

Reclamă
Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

DPA Images / Fabio Ferrari via hepta

Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

La Bahia Blanca și-a făcut debutul Lautaro, acolo unde a evoluat între 2013 și 2014. Pablo crede că Barcelona deja l-a achiziționat pe fostul său fotbalist și că acesta va avea o carieră grozavă pe Camp Nou. De asemenea, el se bucură de progresul tânărului atacant de la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lautaro Martinez, tot mai aproape de un transfer la Barcelona

”Suntem încântați de ceea ce face Lautaro în acest moment. Este o situație neobișnuită și extraordinară pentru noi. Sentimentul meu e că afacerea e încheiată cu Barcelona, dar nu cred că ei ne vor spune ceva încă. 

Am păstrat 20% din câștigul de capital pe care îl va primi Racing (n.r fosta echipă a lui Lautaro), pe care l-am negoicat cu Victor Blanco (proprietarul lui Racing), la momentul transferului său la Inter. 

Am discutat cu el în urmă cu 10 zile și nu am discutat despre asta. Am un respect pentru pacea mentală a fotbaliștilor. În lunile viitoare sigur ne vom lămuri de alegerea sa”, a spus Pablo pentru Radio del Plata.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

Inter Milano s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Lautaro Martinez din vară, iar gruparea lombardă vrea să îi aducă pe Edinson Cavani și Sandro Tonali.

Reclamă

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și