Închide meniul

Înțepătură pentru Erling Haaland: ”Dacă e așa de bun, atunci de ce joacă la Dortmund acum?”

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 11:29

Reclamă
Înțepătură pentru Erling Haaland: ”Dacă e așa de bun, atunci de ce joacă la Dortmund acum?”

DPA Images / Martin Meissner via hepta

Înțepătură pentru Erling Haaland: ”Dacă e așa de bun, atunci de ce joacă la Dortmund acum?”

Seifert a acordat un interviu pentru Marca și a vorbit despre revenirea Bundesligii, dar a atins și un subiect important în aceste zile – plecarea lui Haaland într-un alt campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Seifert: ”Dacă e așa de bun, atunci de ce joacă la Dortmund?”

Seifert a fost întrebat de jurnalistul de la Marca dacă plecarea lui Haaland la Real Madrid ar fi o pierderea grea pentru Bundesliga. El a oferit un răspuns ușor ironic. 

”Orice jucător bun care pleacă din Bundesliga este, pentru noi, o pierdere grea. Dar eu te întreb: dacă Haaland e așa de bun, de ce este la Dortmund acum?”, a spus Seifert, potrivit Marca.

Erling Haaland, mai bun decât Ronaldo și Messi

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, a devenit din nou în centrul atenției odată cu reluarea Bundesligii.

Puștiul norvegian a marcat un gol în partida dintre Dortmund și Schalke, ajungând astfel la 41 de reușite în carieră la vârsta de 19 ani. Acest record nu a fost reușit de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, Haaland fiind primul fotbalist cu o astfel de performanță.

Reclamă

Haaland are contract cu Dortmund pînă pe 30 iunie 2024. El este cotat la 72 de milioane de euro de Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și