Închide meniul

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim au scăpat de carantină. Imagini de la primul antrenament!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2020, 16:50

Reclamă
Marius Şumudică şi Alexandru Maxim au scăpat de carantină. Imagini de la primul antrenament!

Facebook Gaziantep

Marius Şumudică, alături de Alexandru Maxim la primul antrenament

În momentul în care s-au întors în Turcia, Şumudică şi Maxim au fost băgaţi direct în carantină. Două săptămâni au trebuit să urmeze reguli stricte şi nu au putut intra în contact cu nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim, testaţi negativ

UPDATE 19:55 | Românii de la Gaziantep au efectuat, astăzi, primul antrenament. Marius Şumudică  şi Alexandru Maxim au fluturat steagul Turciei.

"După întreruperea campionatului, Marius Şumudică, asistenţii lui şi Alexandru Maxim s-au dus să stea alături de familiile lor. A urmat o carantină de 14 zile în momentul în care au revenit în Turcia. Toţi au fost testaţi pentru Covid-19 şi rezultatele au fost negative. Astfel, Marius Şumudică şi Alexandru Maxim se alătură echipei la antrenamentul pe care echipa noastră îl va avea la ora 17:30", se anunţă în comunicatul lui Gaziantep.

Şumudică are ca obiectiv evitarea retrogradării. Nou-promovata este pe locul 9 după 26 de etape din campionatul Turciei.

Reclamă

Mi-am adus aminte de armată, dar și în armată era mai bine. Chiar dacă erau paturile suprapuse, unul mai sforăia, altul mai nu știu ce, era destul de greu să te odihnești, dar măcar eram 30-40 de inși, mai schimbai o vorbă", a declarat Şumudică, în timpul carantinei, pentru AntenaSport.

Antrenorul român a explicat şi cum a fost "chinuit" în timp ce a făcut testul pentru Covid-19. A avut dificultăţi când i-au fost recoltate probe din gât şi din nas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și