Închide meniul

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim au scăpat de carantină. Imagini de la primul antrenament!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2020, 16:50

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim au scăpat de carantină. Imagini de la primul antrenament!

Facebook Gaziantep

Marius Şumudică, alături de Alexandru Maxim la primul antrenament

În momentul în care s-au întors în Turcia, Şumudică şi Maxim au fost băgaţi direct în carantină. Două săptămâni au trebuit să urmeze reguli stricte şi nu au putut intra în contact cu nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim, testaţi negativ

UPDATE 19:55 | Românii de la Gaziantep au efectuat, astăzi, primul antrenament. Marius Şumudică  şi Alexandru Maxim au fluturat steagul Turciei.

"După întreruperea campionatului, Marius Şumudică, asistenţii lui şi Alexandru Maxim s-au dus să stea alături de familiile lor. A urmat o carantină de 14 zile în momentul în care au revenit în Turcia. Toţi au fost testaţi pentru Covid-19 şi rezultatele au fost negative. Astfel, Marius Şumudică şi Alexandru Maxim se alătură echipei la antrenamentul pe care echipa noastră îl va avea la ora 17:30", se anunţă în comunicatul lui Gaziantep.

Şumudică are ca obiectiv evitarea retrogradării. Nou-promovata este pe locul 9 după 26 de etape din campionatul Turciei.

Reclamă

Mi-am adus aminte de armată, dar și în armată era mai bine. Chiar dacă erau paturile suprapuse, unul mai sforăia, altul mai nu știu ce, era destul de greu să te odihnești, dar măcar eram 30-40 de inși, mai schimbai o vorbă", a declarat Şumudică, în timpul carantinei, pentru AntenaSport.

Antrenorul român a explicat şi cum a fost "chinuit" în timp ce a făcut testul pentru Covid-19. A avut dificultăţi când i-au fost recoltate probe din gât şi din nas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și