Închide meniul

Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 14:18

Reclamă
Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Zuma Press / Richard Calver via hepta

Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Ozdemir confirmă planul UEFA, care a dorit ca cea mai importantă competiție de pe continent să se încheie la finalul lunii august. Finala se va juca pe stadionul Ataturk Olympic din Istanbul, capitala Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Campionilor se reia pe 7 august

Conform SkySports Italia, în acea vineri vor fi programate Juventus – Olympique Lyon (0-1, în tur) și Manchester City – Real Madrid (2-1, în tur). O zi mai târziu, pe 8 august, se dispută Bayern Munchen – Chelsea (3-0, în tur) și Barcelona – Napoli (1-1, în tur).

Meciurile din "sferturi" ar urma să aibă loc pe 11-12 august, respectiv 14-15 august. În ritm alert vor avea loc și confruntările din fazele finale. La o săptămână distanță se joacă partidele din penultimul act: 18-19 august și 21-22 august.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:51

Venezia – Cremonese, LIVE VIDEO, 21:30, în AntenaPLAY! Echipele de start la returul finalei de promovare din Serie B

20:27

VIDEOPromisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială: „O responsabilitate uriaşă!”

20:20

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

20:13

Andrei Muntean, medalie de bronz la paralele, la Cupa Mondială Challenge de la Koper

19:58

Spadasina Emma Şonţ a câştigat medalia de bronz la Campionatele Europene U23

19:46

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu (13:30) şi Wang Chuqin – Fan Zhendong (14:30), finalele WTT Champions Chongqing, în direct în AntenaPLAY

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 3 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și