Închide meniul

Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 14:18

Reclamă
Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Zuma Press / Richard Calver via hepta

Când se va desfășura finala Ligii Campionilor. Anunțul Federației din Turcia

Ozdemir confirmă planul UEFA, care a dorit ca cea mai importantă competiție de pe continent să se încheie la finalul lunii august. Finala se va juca pe stadionul Ataturk Olympic din Istanbul, capitala Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Campionilor se reia pe 7 august

Conform SkySports Italia, în acea vineri vor fi programate Juventus – Olympique Lyon (0-1, în tur) și Manchester City – Real Madrid (2-1, în tur). O zi mai târziu, pe 8 august, se dispută Bayern Munchen – Chelsea (3-0, în tur) și Barcelona – Napoli (1-1, în tur).

Meciurile din "sferturi" ar urma să aibă loc pe 11-12 august, respectiv 14-15 august. În ritm alert vor avea loc și confruntările din fazele finale. La o săptămână distanță se joacă partidele din penultimul act: 18-19 august și 21-22 august.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și