Închide meniul

Christian Eriksen a fost oprit de poliție. Clipe de groază pentru mijlocașul danez în Italia

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 12:32

Reclamă
Christian Eriksen a fost oprit de poliție. Clipe de groază pentru mijlocașul danez în Italia

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via hepta

Christian Eriksen a fost oprit de poliție. Clipe de groază pentru mijlocașul danez în Italia

Eriksen, venit la Inter în ianuarie, a oferit un interviu pentru Gazzetta dello Sport în care a mărturisit că a fost oprit de poliție, dar și că s-a adaptat destul de greu în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen: ”E foarte greu să te antrenezi în aceste condiții”

”Este greu, foarte greu. Nu am atins mingea timp de șapte săptămâni. Și chiar în acea zi m-a oprit poliția pe o stradă. Nu vorbesc foarte bine italiană, așa că le-am explicat ce am vrut să fac. A trebuit să le prezint toate documentele.

Îmi este greu să mă antrenez în aceste condiții. Pot să alerg cam 35 de metri. Nu te poți antrena acasă. Nu ai condiții. Îmi e dor de fotbal”, a spus Eriksen, pentru Gazzetta dello Sport.

Eriksen a venit la Inter la cererea antrenorului Antonio Conte. El nu s-a adaptat prea bine în Serie A, evoluând în opt meciuri. A oferit o pasă decisivă și a marcat un gol. Eriksen este cotat la 68 de milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și