Închide meniul

Inter caută un înlocuitor pentru Lautaro Martinez. Ce scriu italienii

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 17:01

Reclamă
Inter caută un înlocuitor pentru Lautaro Martinez. Ce scriu italienii

Zuma Press / Matteo Papini via hepta

Inter caută un înlocuitor pentru Lautaro Martinez. Ce scriu italienii

Conform celor de la Gazzetta dello Sport, un posibil înlocuitor este Timo Werner, atacantul german de la Leipzig. Italienii vor avea concurență serioasă pentru că de serviciile jucătorului mai sunt interesate Liverpool și Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter caută ”alternative” în cazul în care Lautaro va pleca la Barcelona

A doua variantă înaintată de jurnaliștii italieni este Anthony Martial. De Martial Inter a mai fost interesată și în stagiunea precedentă.

De asemenea, șefii grupării din Lombardia s-ar interesa de Luka Jovic, care nu mai este dorit de Real Madrid, dar și de Victor Osimhen, un atacant nigerian tânăr și foarte talentat de la Lille. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și