Închide meniul

VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 5:55

Reclamă
VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Face to Face / face to face via hepta

VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Ronaldo a postat pe Instagram un filmuleț cu unul dintre copii, având mesajul ”Așa tată, așa fiu”. Cei doi se distrează de minune în aceste zile tot mai negre pentru omenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like father like son ‍ ❤️ #siiiimmmmm
O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Cristiano Ronaldo, vizită la muzeu pe timpul pandemiei

Cristiano Ronaldo a profitat de timpul liber pe care îl are după ce competițiile sunt oprite din cauza pandemiei și a fost în vizită la muzeul clubului Nacional Madeira, din insula natală.

Ronaldo nu a fost întâmplător la acest muzeu. Starul portughez de la Juventus are o secție dedicată special și a avut un mesaj special: ”Mereu e bine să fii acasă”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” Vezi toate știrile
Citește și