Închide meniul

VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 5:55

Reclamă
VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Face to Face / face to face via hepta

VIDEO | Cristiano Ronaldo se distrează alături de copilul său în izolare: ”Așa tată, așa fiu”

Ronaldo a postat pe Instagram un filmuleț cu unul dintre copii, având mesajul ”Așa tată, așa fiu”. Cei doi se distrează de minune în aceste zile tot mai negre pentru omenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like father like son ‍ ❤️ #siiiimmmmm
O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Cristiano Ronaldo, vizită la muzeu pe timpul pandemiei

Cristiano Ronaldo a profitat de timpul liber pe care îl are după ce competițiile sunt oprite din cauza pandemiei și a fost în vizită la muzeul clubului Nacional Madeira, din insula natală.

Ronaldo nu a fost întâmplător la acest muzeu. Starul portughez de la Juventus are o secție dedicată special și a avut un mesaj special: ”Mereu e bine să fii acasă”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 22:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner Vezi toate știrile
Citește și