Închide meniul

Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 6:36

Reclamă
Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via hepta

Ivan Rakitic, reacție dură la adresa șefilor Barcelonei: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

Rakitic a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo în care a dezvăluit că l-a deranjat strategia conducătorilor Barcelonei de a-l vinde cât mai repede, dar și faptul că a jucat puțin în ultima perioada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Rakitic: ”Eu decid ce fac! Nu sunt un sac de cartofi”

”Eu decid ce fac și iau toate deciziile. Nu sunt un sac de cartofi cu care se poate face orice. Poți discuta cu mine, dar tot eu am să iau deciziile.

Cel mai mult m-au afectat unele decizii pe care le iau unii conducători. Nu te poți afla într-un loc dacă ei vor pe altcineva. Și asta după ce am avut cel mai bun sezon al meu din cele șase în care am fost pe Camp Nou”, a spus Rakitic pentru Mundo Deportivo.

Rakitic mai are contract cu Barcelona până în 2021, dar poate pleca în vară: ”Dacă nu putem să încheiem contractul amiabil, atunci ne vom așeza la masă și vorbim. Acum este important să terminăm sezonul într-un mod pozitiv”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și