Închide meniul

Real Madrid vrea să transfere un ”star” din Premier League. Planul lui Zinedine Zidane

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 17:14

Reclamă
Real Madrid vrea să transfere un ”star” din Premier League. Planul lui Zinedine Zidane

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Real Madrid vrea să transfere un ”star” din Premier League. Planul lui Zinedine Zidane

Kante este unul dintre cei mai bun mijlocași din Premier League, iar cotidianul AS susține că Chelsea îl poate lăsa pe francez să plece în vară dacă va primi o ofertă bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zidane îl vrea pe Kante la Real Madrid din vară

Zinedine Zidane are nevoie de o dublură pentru Casemiro, singurul mijlocaș defensiv din lot. Venirea lui Kante ar aduce un plus uriaș, iar Realul este dispusă să ofere 90 de milioane de euro pentru mijlocaș francez.

Kante mai are trei ani de contract cu Chelsea. El a venit la clubul londonez după ce a cucerit titlul cu Leicester, în 2016. În prima stagiune cu Chelsea a fost instrumental în succesul din Premier League, iar un an mai târziu și-a trecut în palmares Cupa Angliei.

După cucerirea titlului Mondial cu Franța în 2018, Kante a avut un mic regres. În acest sezon a bifat doar 22 de partide din cauza accidentărilor numeroase. Tocmai acesta este și motivul pentru care mijlocașul în vârstă de 29 ar putea pleca din sezonul viitor de pe Stamford Bridge. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și