Închide meniul

Reacția lui Iasmin Latovlevici după ce a fost dat afară de la Kisvarda

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2020, 8:32

Reclamă
Reacția lui Iasmin Latovlevici după ce a fost dat afară de la Kisvarda

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Iasmin Latovlevici, dat afară de la Kisvarda

”Ni s-a dat un program pentru acasă. Până la noi ordine, am plecat acasă, în România, nu aveam familia acolo. Mi-era greu fără ai mei. Am primit pe mail și s-a încheiat totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iasmin Latovlevici: ”Probabil că i-am ajutat plin plecarea mea”

Am plecat acasă pentru că, "Doamne ferește!", se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? Poate pățeam eu ceva, ce să fac prin străinătățuri.

Acasă este mai simplu și sunt și eu mai liniștit. Am vrut acasă, cu familia. Acolo nu aveam pe nimeni. Acum, sunt liber de contract, mă pregătesc să fiu bine la vară.

Asta a fost decizia lor, la Kisvarda. Probabil nu mai aveau nevoie de mine. Probabil că i-am și ajutat financiar plecând. N-am stat mult să mă gândesc. Am plecat și gata”, a declarat Latovlevici pentru Gazetă.

Gicu Grozav a ajuns la Kisvarda în vara anului 2019. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a jucat în 40 de meciuri și a înscris 13 goluri. Lato venise la club în iarnă, din postura de jucător liber, și nu a apucat să debuteze pentru maghiari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și