Închide meniul

Prima echipă care se desfiinţează din cauza pandemiei. Are şapte titluri de campioană

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 6:32

Prima echipă care se desfiinţează din cauza pandemiei. Are şapte titluri de campioană

Profimediaimages

MSK Zilina se desfiinţează din cauza Covid-19

Deţinătoarea titlului din 2017 va deveni istorie de la 1 aprilie. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât echipa ocupă locul secund în competiţia internă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MSK Zilina se desfiinţează din cauza Covid-19

Pandemia de coronavirus a afectat grav bugetul echipei care a câştigat de şapte ori titlul în Slovacia, iar finanţatorul şi-a dorit imediat să ajusteze bugetul. 17 jucători au refuzat însă reducerea cu până la 80% a salariilor. Imediat au fost anunţaţi că li se va desface contractul şi s-a demarat procesul de lichidare al clubului MSK Zilina.

"Fiecare jucător a primit acasă câte o scrisoare. Clubul ne-a propus reducerea salariilor, cu care nu am fost de acord. Cred că se putea ajunge la o înţelegere. Nu ştiam că cei din conducerea va băga clubul în faliment", a declarat căpitanul lui MSK Zilina, Miroslav Kacer.

Şi Gigi Becali a anunţat că ia în calcul un astfel de scenariu, dar doar în cazul în care FCSB nu se califică în cupele europene. Din fericire pentru el, fotbaliştii au acceptat să primească numai 50% din salariu în următoarele 6 luni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și