Închide meniul

Juventus, salvată de la colaps de jucători. Cristiano Ronaldo și coechipierii săi au renunțat la 90 de milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 4:05

Juventus, salvată de la colaps de jucători. Cristiano Ronaldo și coechipierii săi au renunțat la 90 de milioane de euro

Profimediaimages

Juventus, ajutată de jucători să își rezolve problemele financiare

Căpitanul Giorgio Chiellini a fost mandatat de conducătorii Bătrânei Doamne să poarte discuții cu toți coechipierii săi. Acestea s-au dovedit a fi de un real succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus, ajutată de jucători să își rezolve problemele financiare

Liderul din Serie A este lovit puternic de pandemia de coronavirus. Întreruperea campionatului i-a adus, în mai puțin de o lună, pierderi de aproximativ 140 de milioane de euro. Din moment ce sezonul nu va fi reluat prea curând, conducătorii lui Juventus au apelat la ajutorul lui Maurizio Sarri și a fotbaliștilor. Reacția acestora a fost peste așteptări.

"Juventus a ajuns la o înțelegere cu jucătorii și antrenorul primei echipe. Aceasta prevede reducerea salariilor cu o sumă egală cu plățile lunare din martie, aprilie, mai și iunie 2020. Efectele financiare atinse se ridică la aproximativ 90 de milioane de euro", se arată în comunicatul emis pe site-ul clubului. 

O parte importantă din această sumă vine de la Cristiano Ronaldo, care este cel mai bine plătit jucător din Serie A. Portughezul are un salariu anual de 31 de milioane de euro. Golgheterul lui Juventus a înscris de 21 de ori în această ediție de campionat și este al doilea cel mai bun marcator din Italia, după Ciro Immobile (27).
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și