Închide meniul

CS Afumați – FCSB II 0-1 | Alexandru Stan, primul gol după 3 ani! Revenire spectaculoasă și pentru Lucian Filip. Se conturează finala cu CSA Steaua

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 11:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
CS Afumați – FCSB II 0-1 | Alexandru Stan, primul gol după 3 ani! Revenire spectaculoasă și pentru Lucian Filip. Se conturează finala cu CSA Steaua

Hepta

CS Afumați - FCSB II 0-1

FCSB II a început meciul de la Afumați cu 6 jucători de la prima echipă. De altfel, un om venit din lotul lui Toni Petrea a înscris unicul gol al meciului. Este vorba despre Alexandru Stan, cel care și-a trecut în cont prima reușită după o pauză de trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan și Lucian Filip, reveniri spectaculoase

Stan a primit mingea la 25 metri de poarta adversă. Jucătorul roș-albaștrilor a șutat cu piciorul stâng la colțul scurt, pe jos, iar portarul de la Afumați n-a putut interveni.

Alexandru Stan a marcat ultima dată pe 30 aprilie 2018, de când îmbrăca tricoul celor de la Astra. El înscria într-o victorie a giurgiuvenilor cu 3-0 împotriva lui Poli Iași. 

Stan a intrat în conflict cu Gigi Becali anul trecut, jucătorul fiind nemulțumit că patronul lui FCSB i-a impus șomajul tehnic la începutul pandemiei de coronavirus. Alexandru Stan a primit daune în valoare de 25.000 de euro din partea lui Gigi Becali.

Meciul cu CS Afumați a fost primul pentru Lucian Filip după 11 luni de pauză. Mijlocașul de 30 de ani a jucat ultima dată pe 14 iunie 2020, într-un CFR Cluj – FCSB 1-0. Filip a suferit o ruptură de ligamente și a fost nevoie de mult timp pentru recuperare.

Reclamă

CSA Steaua – FCSB II | Șanse mari ca rivalele să joace finala barajului 

După 1-0 cu CS Afumați, FCSB II a devenit favorită la calificarea în finala barajului de promovare în Liga 2. Acolo, echipa "satelit" patronată de Gigi Becali poate da peste rivala CSA Steaua.

CSA Steaua s-a impus cu 2-0 la Mostiștea Ulmu. Adrian Ilie a deschis rapid scorul, în minutul 10, iar Pacionel a stabilit scorul final, în minutul 47, dintr-un penalty controversat. 

Partidele retur din barajul de promovare în Liga 2 sunt programate pe 15 mai. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și