Închide meniul

Imagini senzaţionale în Ghencea! Fanii Stelei au venit să sărbătorească 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Ultraşii au aprins torţe în faţa stadionului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 17:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Imagini senzaţionale în Ghencea! Fanii Stelei au venit să sărbătorească 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Ultraşii au aprins torţe în faţa stadionului

Captură AS.ro

Fanii Stelei au venit la stadion

Imagini de senzaţie în Ghencea. Fanii au ajuns la noul stadion de 100 de milioane de ezuro pentru a sărbători 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Pe stadion au fost proiectate numele jucătorilor, dar şi imagini din finala de vis de la Sevilla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sevilla", a fost scandarea preferată a fanilor. 

Legendele Stelei au rememorat meciul istoric cu Barcelona

 Totul se întâmpla pe 7 mai 1986, la Sevilla, când echipa pregătită de Emeric Ienei a învins Barcelona, cu scorul de 2-0, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul era 0-0.

Emeric Ienei a dezvăluit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, cum a încercat să îi facă pe fotbaliştii Stelei să uite de emoţii înaintea marelui meci cu Barcelona.

Reclamă

Măi, băieţi, voi aţi văzut ce maşini au ăştia?!”, le-a spus Emeric Ienei ca să-i ambiţioneze în timpul plimbării pe care au făcut-o înaintea finalei, lucru care se pare că a funcționat.

Cum au ajuns Marius Lăcătuș și Gabi Balint să execute lovituri de la 11 metri

Marius Lăcătuș a dezvăluit cum s-a ajuns ca el și Balint să bată lovituri de la 11 metri. ”Fiara” susține că jucătorii mai experimentați s-au dat loviți.

Când s-a ajuns la loviturile de departajare, unii au început să aibă cârcei, unii nu voiau să rişte pentru că îşi stricau probabil imaginea. Aici îl inţeleg perfect, nea Puiu i-a zis lui nea Imi "munca mea, pe care am depus-o să îmi fac un nume în fotbal, dacă voi rata şi pierdem finala vă daţi seama.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Gabi, "băi, te bagi?" Şi el zice "eu ma bag, dar nu vezi că nu ne întreabă nimeni?" M-am dus la nea Imi şi i-am spus "bre, nea Imi, vrei să fii cel mai tare antrenor din Europa în seara asta? Da. Mergi pe mâna noastră, nu vezi că ăştia se dau loviţi? Dacă prind poarta, la revedere, decât să râdă ăla de mine”, și-a amintit Marius Lăcătuș la AS.ro LIVE.

Gabi Balint a confirmat spusele lui Marius Lăcătuș

Gabi Balint a confirmat spusele lui Marius Lăcătuș și susține că ”Fiara” este cel care l-a făcut să bată penalty.

Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Gabi Balint la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și