Închide meniul

FC Argeş atacă Europa! Piteştenii au obţinut licenţa UEFA şi speră la cupele europene

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 9:31 / Actualizat: 15 iunie 2022, 19:56

Reclamă
FC Argeş atacă Europa! Piteştenii au obţinut licenţa UEFA şi speră la cupele europene

Hepta

FC Argeş a obţinut licenţa UEFA

„Procesul de licenţiere a început odată cu startul noului sezon de Liga 1. Nu a fost o muncă uşoară, însă nu am avut emoţii că nu putem îndeplini cele cinci criterii obligatorii pentru obţinerea licenţei pentru Liga 1. În paralel cu licenţa pentru Liga 1 am depus documentaţia şi pentru obţinerea licenţei UEFA pentru a putea juca în cupele europene în sezonul viitor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş a obţinut licenţa UEFA

Au fost ceva emoţii întrucât trebuia să avem trei ani de participare în Liga 1 pentru acordarea acestei licenţe. UEFA a admis această excepţie de la regulă şi ne-a acordat dreptul de participare în competiţiile europene. Rezultatele de până acum ne dau speranţe că putem prinde o cupă europeană şi din play-out. 

A fost o muncă în echipă pentru obţinerea acestei licenţe şi pot spune că am avut o colaborare foarte bună cu colegii de la celelalte departamente cărora vreau să le mulţumesc pe această cale”, a declarat Vasile Popa, responsabilul clubului FC Argeş cu licenţierea.

Potrivit noului sistem de desfăşurare al Ligii 1, primele două clasate din play-out vor susţine un meci de baraj, iar învingătoarea va juca împotriva ultimei echipe din play-off aflate pe loc de cupă europeană. FC Argeş ocupă în prezent locul doi în clasamentul play-out-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și