Închide meniul

Dinamoviştii calcă pe urmele lui Gigi Becali! Au chemat preotul la stadion pentru a-i ajuta să scape de la retrogradare

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 20:17

Reclamă
Dinamoviştii calcă pe urmele lui Gigi Becali! Au chemat preotul la stadion pentru a-i ajuta să scape de la retrogradare

Captură ProTV

Dinamoviştii au chemat preotul ân Ştefan cel Mare

"Omul sfinţeşte locul", la propriu în Ştefan cel Mare. La fel ca Borcea în 2008, dinamoviştii au chemat preotul la stadion. Acesta a ţinut o slujbă, chiar în apropierea Sfintelor Sarbatori de Paşte, potrivit sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele trei etape din play-out, Dinamo este pe penultimul loc, cu 15 puncte. "Câinii roşii" au 13 meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

Cristi Borcea a chemat şi el preotul la Dinamo

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), fost campion cu Dinamo în 2007, a făcut o dezvăluire de senzaţie din sezonul 2007/2008. Steliştii jucau cu titlu pe masă, iar Cristi Borcea a chemat preotul înainte de derby.

"Înainte de meciul din penultima etapă, când Steaua (n.r. – FCSB) juca cu Dinamo cu titlul pe masă, domnul Borcea a venit cu preotul în vestiar. I-a spus să ne dea de jurat că nu luăm bani de la altă echipă, că jucăm pe bune. Preotul a spus «nu pot să fac așa ceva», pot doar să le citesc din Scripturi. Ne-am pus toți în genunchi, într-un cerc, Cristi era în centru și stătea în genunchi. 

Preotul citea și Cristi ne spunea: «Dacă puneți mâna pe bani să faceți, să pățiți. Dacă puneți vreunul mâna pe bani…» Ne făcea atenți, să nu luăm vreun ban. Florin Bratu râdea cu lacrimi. Am câștigat meciul", a declarat Mărgăritescu pentru GSP.ro.

Reclamă

"Programul DDB se opreşte, astăzi, aici!". Anunţul care a băgat frica în fanii şi jucătorii lui Dinamo. Ce s-a întâmplat

Fanii-acţionari ai lui Dinamo au făcut un anunţ surprinzător pe pagina de Facebook. "Drumul DDB se opreşte aici", au transmis ultraşii, dar titlul postării a fost pus doar pentru a atrage atenţia la problemele financiare cu care se confruntă clubul.

"Din păcate, în ciuda eforturilor fantastice ale DDB, Dinamo a ajuns în pericol de retrogradare. Contestat vehement de către presă, atacat de foști jucători emblematici ai clubului și cu susținerea diminuată până și din partea suporterilor, mulți dintre ei chiar membri cotizanți, programul DDB se oprește, astăzi, aici.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa DDB mulțumește tuturor pentru sprijin și face o ultimă reverență în fața suporterilor dinamoviști din toate colțurile lumii!

ASTA VREȚI SĂ AUZIȚI, CÂINILOR? TREZIȚI-VĂ TOȚI LA REALITATE, DINAMO ARE ÎN CONTINUARE NEVOIE DE NOI! PCH NU VA ABANDONA NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ, DINAMO! DDB NU SE VA OPRI NICI MĂCAR O SECUNDĂ DIN MISIUNEA LUI! PCH-DDB NU VOM DA VREODATĂ SATISFACȚIE CELOR CARE URĂSC ACEST CLUB! “SUNTEM AICI ȘI VOM MAI FI, PENTRU CĂ TOT VENIM DE CÂND ERAM COPII!”, se anunţă în comunicatul PCH.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor Vezi toate știrile
Citește și