Închide meniul

Dinamoviştii calcă pe urmele lui Gigi Becali! Au chemat preotul la stadion pentru a-i ajuta să scape de la retrogradare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 20:17

Dinamoviştii calcă pe urmele lui Gigi Becali! Au chemat preotul la stadion pentru a-i ajuta să scape de la retrogradare

Captură ProTV

Dinamoviştii au chemat preotul ân Ştefan cel Mare

"Omul sfinţeşte locul", la propriu în Ştefan cel Mare. La fel ca Borcea în 2008, dinamoviştii au chemat preotul la stadion. Acesta a ţinut o slujbă, chiar în apropierea Sfintelor Sarbatori de Paşte, potrivit sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele trei etape din play-out, Dinamo este pe penultimul loc, cu 15 puncte. "Câinii roşii" au 13 meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

Cristi Borcea a chemat şi el preotul la Dinamo

Andrei Mărgăritescu (41 de ani), fost campion cu Dinamo în 2007, a făcut o dezvăluire de senzaţie din sezonul 2007/2008. Steliştii jucau cu titlu pe masă, iar Cristi Borcea a chemat preotul înainte de derby.

"Înainte de meciul din penultima etapă, când Steaua (n.r. – FCSB) juca cu Dinamo cu titlul pe masă, domnul Borcea a venit cu preotul în vestiar. I-a spus să ne dea de jurat că nu luăm bani de la altă echipă, că jucăm pe bune. Preotul a spus «nu pot să fac așa ceva», pot doar să le citesc din Scripturi. Ne-am pus toți în genunchi, într-un cerc, Cristi era în centru și stătea în genunchi. 

Preotul citea și Cristi ne spunea: «Dacă puneți mâna pe bani să faceți, să pățiți. Dacă puneți vreunul mâna pe bani…» Ne făcea atenți, să nu luăm vreun ban. Florin Bratu râdea cu lacrimi. Am câștigat meciul", a declarat Mărgăritescu pentru GSP.ro.

Reclamă

"Programul DDB se opreşte, astăzi, aici!". Anunţul care a băgat frica în fanii şi jucătorii lui Dinamo. Ce s-a întâmplat

Fanii-acţionari ai lui Dinamo au făcut un anunţ surprinzător pe pagina de Facebook. "Drumul DDB se opreşte aici", au transmis ultraşii, dar titlul postării a fost pus doar pentru a atrage atenţia la problemele financiare cu care se confruntă clubul.

"Din păcate, în ciuda eforturilor fantastice ale DDB, Dinamo a ajuns în pericol de retrogradare. Contestat vehement de către presă, atacat de foști jucători emblematici ai clubului și cu susținerea diminuată până și din partea suporterilor, mulți dintre ei chiar membri cotizanți, programul DDB se oprește, astăzi, aici.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa DDB mulțumește tuturor pentru sprijin și face o ultimă reverență în fața suporterilor dinamoviști din toate colțurile lumii!

ASTA VREȚI SĂ AUZIȚI, CÂINILOR? TREZIȚI-VĂ TOȚI LA REALITATE, DINAMO ARE ÎN CONTINUARE NEVOIE DE NOI! PCH NU VA ABANDONA NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ, DINAMO! DDB NU SE VA OPRI NICI MĂCAR O SECUNDĂ DIN MISIUNEA LUI! PCH-DDB NU VOM DA VREODATĂ SATISFACȚIE CELOR CARE URĂSC ACEST CLUB! “SUNTEM AICI ȘI VOM MAI FI, PENTRU CĂ TOT VENIM DE CÂND ERAM COPII!”, se anunţă în comunicatul PCH.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și