Închide meniul

Florin Niţă, dorit de FCSB şi CFR Cluj! Dezvăluirea portarului naţionalei. "Consider că a fost o alegere bună"

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 7:57

Reclamă
Florin Niţă, dorit de FCSB şi CFR Cluj! Dezvăluirea portarului naţionalei. "Consider că a fost o alegere bună"

ProfimediaImages

Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga

"Au fost niște discuții cu Steaua (n.r.: FCSB), dar nu atât de avansate cum s-a scris sau cum s-a crezut. Nu s-a ajuns la niciun acord, pentru că cei de aici, de la Sparta, mi-au spus clar că nu îmi vor da drumul să plec!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din momentul acela și eu am lăsat-o așa, nu am mai insistat, iar voia lui Dumnezeu a fost ca eu să semnez apoi prelungirea cu Sparta. Consider că a fost o alegere bună", a spus Niţă, citat de fanatik.ro.

Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga

Între timp, Andrei Vlad a avut o creştere semnificativă la FCSB şi la naţionala U21 a României, astfel că Gigi Becali nu s-a mai gândit la portarul de 33 de ani. Oricum, Niţă şi-a prelungit recent contractul cu Sparta. Asta după ce a impresionat la echipa naţională, în meciurile cu Macedonia de Nord (3-2), Germania (0-1) şi Armenia (2-3).

Internaţionalul român a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga. Noua înţelegere este valabilă până în 2023.

"E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani", a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

Reclamă

Florin Niţă a fost dorit şi de CFR Cluj

CFR l-a desemnat pe Alex Chipciu să îl convingă pe portarul cotat la 1.5 milioane de euro să vină în Gruia. El a ales să rămână la echipa la care a ajuns în ianuarie 2018, de la FCSB, pentru 1.35 milioane de euro. În locul lui, la Cluj a ajuns Giedrius Arlauskis.

"Nu a fost nimic oficial, cu vreun conducător de la CFR Cluj. Într-adevăr, am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat ce am de gând pentru sezonul viitor, dacă vin la CFR și i-am transmis să mai așteptăm puțin.

Până la urmă am decis să rămân la Sparta Praga. Alex Chipciu este prietenul meu și tot timpul vorbesc cu el, așa cum discut și cu Vătăjelu, care a fost la Sparta, sau cu Stanciu, care e acum la Slavia. Suntem oameni și păstrăm relațiile de prietenie", a mai adăugat portarul naționalei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și