Închide meniul

Florin Niţă, dorit de FCSB şi CFR Cluj! Dezvăluirea portarului naţionalei. "Consider că a fost o alegere bună"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 7:57

Florin Niţă, dorit de FCSB şi CFR Cluj! Dezvăluirea portarului naţionalei. "Consider că a fost o alegere bună"

ProfimediaImages

Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga

"Au fost niște discuții cu Steaua (n.r.: FCSB), dar nu atât de avansate cum s-a scris sau cum s-a crezut. Nu s-a ajuns la niciun acord, pentru că cei de aici, de la Sparta, mi-au spus clar că nu îmi vor da drumul să plec!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din momentul acela și eu am lăsat-o așa, nu am mai insistat, iar voia lui Dumnezeu a fost ca eu să semnez apoi prelungirea cu Sparta. Consider că a fost o alegere bună", a spus Niţă, citat de fanatik.ro.

Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga

Între timp, Andrei Vlad a avut o creştere semnificativă la FCSB şi la naţionala U21 a României, astfel că Gigi Becali nu s-a mai gândit la portarul de 33 de ani. Oricum, Niţă şi-a prelungit recent contractul cu Sparta. Asta după ce a impresionat la echipa naţională, în meciurile cu Macedonia de Nord (3-2), Germania (0-1) şi Armenia (2-3).

Internaţionalul român a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga. Noua înţelegere este valabilă până în 2023.

"E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani", a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

Reclamă

Florin Niţă a fost dorit şi de CFR Cluj

CFR l-a desemnat pe Alex Chipciu să îl convingă pe portarul cotat la 1.5 milioane de euro să vină în Gruia. El a ales să rămână la echipa la care a ajuns în ianuarie 2018, de la FCSB, pentru 1.35 milioane de euro. În locul lui, la Cluj a ajuns Giedrius Arlauskis.

"Nu a fost nimic oficial, cu vreun conducător de la CFR Cluj. Într-adevăr, am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat ce am de gând pentru sezonul viitor, dacă vin la CFR și i-am transmis să mai așteptăm puțin.

Până la urmă am decis să rămân la Sparta Praga. Alex Chipciu este prietenul meu și tot timpul vorbesc cu el, așa cum discut și cu Vătăjelu, care a fost la Sparta, sau cu Stanciu, care e acum la Slavia. Suntem oameni și păstrăm relațiile de prietenie", a mai adăugat portarul naționalei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Niţă e cotat la 1.5 milioane de euro
  • Niţă a semnat cu Sparta Praga până în 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și