Închide meniul

FC Hermannstadt – Astra 1-3. Meci nebun la Mediaş! Jucătorii lui Eugen Neagoe au făcut spectacol şi sunt lideri în play-out

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 15:35

Reclamă
FC Hermannstadt – Astra 1-3. Meci nebun la Mediaş! Jucătorii lui Eugen Neagoe au făcut spectacol şi sunt lideri în play-out

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

FC Hermannstadt - Astra Giurgiu, LIVE SCORE pe AS.ro

După remiza cu Dinamo din etapa trecută, 0-0, Astra a înregistrat primul succes din play-out. Jucătorii lui Eugen Neagoe au câştigat cu 3-1 confruntarea cu FC Hermannstadt. La Mediaş, cele 4 goluri au fost marcate în repriza secundă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graovac a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 56, iar sibienii au egalat după doar 5 minute prin Matricardi. Valentin Gheorghe şi-a readus echipa în avantaj, în minutul 63, iar Merloi a închis tabela în minutul 85. 

În urma acestui rezultat, Astra e noul lider din play-out, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, FC Hermannstadt se află în continuare pe ultimul loc în Liga 1, cu 16 puncte.

FC Hermannstadt – Astra Giurgiu 1-3

Min. 90: Fluier final la Mediaş.

Reclamă

Min. 85: GOOOL Astra Giurgiu! Merloi duce scorul la 3-0.

Min. 63: GOOOL Astra Giurgiu! Valentin Gheorghe îi aduce din nou pe oaspeţi în avantaj.

Min. 61: GOOOL Hermannstadt! Matricardi a egalat, în urma unui corner executat excelent de sibieni.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 55: GOOOL Astra! Graovac a deschis scorul.

Min. 52: Yazalde, ocazie uriaşă pentru gazde. A şutat din careul mic pe lângă poartă!

Min. 45: Prima repriză s-a terminat fără goluri şi fără ocazii mari de a marca.

Min. 1: A început partida de la Mediaş!

  • FC Hermannstadt: Cristiano – Matricardi, Dâlbea, Stoica – Mățel, Aosman, Alhassan, Buzan, Opruț – Yazalde, Sebaihi
  • Astra Giurgiu: Lazar – Raspopovic, Graovac, Jovanovic, Lamanje – Canadja, Crepulja, Wutrich – Stahl, Krpic, Riza

Sibienii au debutat cu stângul în play-out. Formaţia lui Eugen Beza a pierdut cu Chindia, 0-2, şi a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. De cealaltă parte, giurgiuvenii au înregistrat o remiză albă cu Dinamo şi se află pe locul 10 în campionat.

În sezonul regulat, Astra a câştigat ambele confruntări, 1-0 tur şi 2-1 în retur. În acest sezon obiectivul gazdelor este evitarea de la retrogradare, în timp ce oaspeţii vor să îşi asigure prezenţa în play-off-ul pentru cupele europene. 

Primele două clasate din play-out vor juca între ele, iar învingătoarea va da baraj cu ultima echipă din play-off clasată pe loc de cupe europene (3 sau 4, în funcţie de câştigătoarea Cupei României). În viitorul sezon, România va avea patru reprezentante în cupele europene. 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și