Închide meniul

FCSB – FC Botoşani | Octavian Popescu, execuţie extraterestră la Giurgiu! Pap a rămas fără replică după reuşita de milioane a "perlei" lui Becali

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 19:47

Reclamă
FCSB – FC Botoşani | Octavian Popescu, execuţie extraterestră la Giurgiu! Pap a rămas fără replică după reuşita de milioane a "perlei" lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu, execuţie extraterestră în FCSB - FC Botoşani

Criticat în ultima perioadă pentru randamentul scăzut, Octavian Popescu le-a oferit un răspuns pe măsură contestatarilor. "Perla" lui Gigi Becali a reuşit un gol de milioane. Tânărul fotbalist a avut o execuţie extraterestră de la 18 metri şi a restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat pe site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Octavian Popescu a bifat în actualul sezon 27 de apariţii, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 7 pase decisive. 

Gigi Becali a plătit 190.000 de euro în schimbul "perlei" sale, căreia i-a pus o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro.

FCSB a făcut doar două schimbări la pauza meciului cu Botoşani! 

După reuşita lui Popescu, Gigi Becali a trecut de la agonie la extaz. În prima repriză, defensiva roş-albaştrilor a gafat, astfel că FCSB a făcut doar două schimbări la pauză. 

Reclamă

Toni Petrea i-a scos din teren pe Istrate şi Oaidă şi i-a băgat în teren pe Ovidiu Perianu şi pe Ionuţ Vînă. Botoşani a condus la pauză cu 1-0, după golul fantastic marcat de Ashkovski. 

Recordul absolut în fotbalul mondial a fost atins la Supercupa României. FCSB a făcut 5 schimbări la pauză partidei cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și